KAINOTOPIO

KAINOTOPIO

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ

Με τις συντονισμένες δράσεις μας και την αυτοοργάνωση μας, όπως ανάλογες πρωτοβουλίες σε όλη τη χώρα, έχουμε κερδίσει την πρώτη νίκη. Το χαράτζι από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ μεταφέρεται στις εφορίες, ενώ οι απονομιμοποιημένοι κυβερνώντες διαρκώς μεταθέτουν χρονικά τις παράνομες και αντισυνταγματικές (βλ. πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ) διακοπές ρεύματος. Η τακτική τους δεν πρέπει να εκληφθεί μόνο ως υποχώρηση μπροστά στις μαζικές αντιδράσεις αλλά και ως παρελκυστική και μάταιη προσπάθεια να περιορίσουν τη δυναμική του κινήματος που αναπτύσσεται σε κάθε γειτονιά. Αυτό εξυπηρετούν οι τροπολογίες για το χαράτζι της ΔΕΗ που σκοπίμως μπορούν να ερμηνευτούν κατά το δοκούν.


ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ

- Συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις της Πρωτοβουλίας κατοίκων Ραφήνας-Πικερμίου ενάντια στα χαράτζια.
- Συζητάμε θέματα λειτουργίας του υπάρχοντος δικτύου πολιτών ανά γειτονιά καθώς και τη μέγιστη διεύρυνση του και προβαίνουμε σε απολογισμό των μέχρι τώρα δράσεών μας.
- Οργανωνόμαστε αποτελεσματικά αμεσοδημοκρατικά, χωρίς κόμματα και αντιπροσώπους. Διερευνούμε αν υπάρχει η δυνατότητα και η δυναμική να ασχοληθούμε αποτελεσματικά και με άλλα θέματα εκτός από τα χαράτζια.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
Πέμπτη 8 Μαρτίου, 7 μ.μ.
Κ.Α.Π.Η. Ραφήνας
(Κυπρίων Αγωνιστών & Στ. Περρή)

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΖΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...