KAINOTOPIO

KAINOTOPIO

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Εξωγήινη αντίληψη

Όταν ο εξωγήινος Χ ήρθε πρώτη φορά στη γη, οι άνθρωποι του επέδωσαν τιμές αρχηγού κράτους. Εντυπωσιάστηκαν που δεν ήταν ένα μικρό πράσινο ανθρωπάκι, όπως η κοντόφθαλμη φαντασία τους είχε καθορίσει τον τυπικό εξωγήινο, αλλά αντίθετα κάτι ολότελα ξένο σε σχέση με αυτούς, πάντως απόλυτα συμβατό με τις προσλαμβάνουσες τους.


Εντυπωσιάστηκαν επίσης από την ικανότητα του εξωγήινου Χ να αντιλαμβάνεται επαρκώς όλες τις ανθρώπινες γλώσσες. Σαν ανώτεροι άνθρωποι και επειδή οι συζητήσεις για τον ανθρώπινο πολιτισμό ήθελαν να διεξαχθούν στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, έδωσαν στον εξωγήινο Χ να διαβάσει για αρχή τα Συντάγματα των Πολιτειών τους.

Ο εξωγήινος Χ ξεκινώντας να διαβάζει παρατήρησε, ότι στα πρώτα άρθρα του κάθε Συντάγματος προστατευόταν ρητά η ανθρώπινη ζωή. Ο φόβος άρχισε να του τρώει τα σωθικά. Σχεδόν τον έπιασε πανικός, όταν συνειδητοποίησε, πως οι άνθρωποι κατοχύρωναν ρητά στον καταστατικό χάρτη της κάθε πολιτείας τους, το κατεξοχήν αυτονόητο, την απόλυτη προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Φοβήθηκε ότι αν τους συναναστρεφόταν λίγο καιρό η ζωή του κινδύνευε. Έτσι αφού τους ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και τους χαιρέτησε συγκαταβατικά, προφασίστηκε επείγουσες υποθέσεις στον πλανήτη του και γρήγορα απογειώθηκε για από εκεί που ήρθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...